O NAMA

 

Brvnare Gasoil

Brvnare Timber

Brvnare Gasoil je građevinska firma koja proizvodi mašinski obrađene drvene kuće od punih oblica koristeći najsavremeniju opremu. Kuće koje proizvodimo su Kanadsko – Ruskog dizajna koje su najcenjenije u svetu, kako u arhitektonskom stilu tako i u kvalitu izrade.

Za izgradnju drvenih kuća od punih oblica smo se opredelili jer su bolje , lakše za montažu i uz  povremeno održavanje vek trajanja im jako veliki, zabeleženo je da su brvnare u svetu stare i preko 800 godina.

Sve više ljudi kako u Srbiji tako i u inostranstvu preferiraju ovakav način izgradnje, jer su prepoznali kvalitet i zdraviji način života u njima, samim tim i potražnja za ovakvih kućama je sve veća.

Mašinski obradjene drvene kuće su puno kvalitetnije i pristupačnije od ručno obrađenih brvnara, mnogo je brža izgradnja, kvalitetnija, jeftinija i pre svega preciznija na spojevima tako da nema zazora.Postoje i brvnare od poluoblica i dasaka ali su one neuporedivo losije od punih oblica kako po izgledu tako i po toplotnoj izolaciji i materijalu koji nije 100 % prirodan tako da zidovi nemogu da dišu. Sam boravak u takvim brvnarama od poluoblica i dasaka je neuporedivo losiji.

 

Drvene kuće izrađene od punih oblica imaju epitet najlepših brvnara , obezbeđuju udobnost, toplotu, jedinstvenost i sam boravak u njima je kao u banji.

Naša firma Brvnare Gasoil je u mogućnosti da Vam ponudi brvnare od punih oblica i to prečnika od 200mm do 400 mm, pa se takve brvnare smatraju veoma toplim pa čak i za sibir gde su zime i do -40. Po izolaciji drvo od 50 mm zamenjuje zid-blok od 200 mm tako da su naše brvnare veoma tople zimi a leti hladne. Naše brvnare se igradjuju od jele, smrče i bora prve klase što im daje poseban izgled.

Brvnare Timber - izolacija

 

Brvnare Gasoil svojim klijentima nudi:

 

  • Projektnu dokumentaciju
  • Upotrebu savremenih ekoloških materijala u izgradnji drvenih kuća
  • Mogućnost izgradnje u fazama ili ” ključ u ruke “
  • Zaključenje ugovora
  • Pažljiv pristup vašim potrebama
  • Najbolji odnos cena – kvalitet
  • Profesionalnu izgradnju drvenih kuća u kojima ćete uživati mnogo godina

Da živite u harmoniji sa prirodom, Brvnare Gasoil!

Privacy Policy