POČETNA


U potrazi ste za izgradnjom vrhunski kvalitetne brvnare? Došli ste na pravo mesto !

Brvnare

Izgradnja brvnara postaje sve popularnija širom sveta. Rustičan izgled i miris drveta daje kući udoban i topao osećaj boravka uz vatru pored kamina.  Pošto su napravljene od  punih oblica, balvana i drvenih ramova ove kuće su ekološki i energetski veoma efikasne.

Izgradnja ovih kuća od prirodnih materijala eliminiše korišćene toksičnih materijala koji se koriste za izolaciju kuća koje su veoma štetne kako za Vas tako i za okolinu.

Debela stabla  obezbeđuju prirodno hladan vazduh tokom visokih letnjih temperatura, odnosno topao prijatan vazduh tokom zimskih noći. To znači manji trošak za dodatnom klimatizacijom i grejanjem.

Samim tim što je drvo energetski efikasnije, prirodna izolacija od trupaca je takođe i dobar zvučni izolator tako da obezbedjuju bolji i prijatniji san, samim tim bićete odmorniji i zdraviji. Ako cenite svoju privatnost i zdraviji način života onda su brvnare nešto što morate imati.

Pored neopisive pridone lepote i osećaja boravka u njima, ovakav tip kuća ima veću vrednost nego zidane kuće, i mogu se preprodavati po mnogo većoj ceni, upravo zbog prirodnih materijala koji se sve više primenjuju na zapadu i pridaje im se veća vrednost.


Budući da ih gradimo sa velikom preciznošću i sa zdravim, debelim balvanima,  ovakve kuće su izdržljivije i otpornije na prirodne nepogode od običnih kuća. Zato u Japanu i na zapadu gde su česti zemljotresi ovakav način gradnje nalazi učestaliju primenu.

Zbog lakoće gradjenja, dizajn se može lako prilagoditi željama kupaca, brvnara je veoma atraktivnog izgleda, zato se kaže za ove kuće da izgledaju kao   ” Drvene kuće iz bajki “. Mnogi kupci se opredeljuju za brvnare upravo zbog njihovog atraktivnog  izgleda, a i sam boravak u njima je kao u banji.

BRVNARE SU ZDRAVIJE

Brvnare su zdravije

Drvo je zbog svoje jedinstvenog svojstva  najbolji i najzdraviji prirodni izolator ” diše “, a odlikuje se izuzetnim izolacionim karakteristikama. Tako da je drvo 5 puta bolji izolator od cigle a i neuporedivo je zdraviji.

Nakon izgradnje najveća odgovornost vlasnika je da povremeno nanosi zaštitne premaze protiv insekata i bubica. Ovakvim načinom održavanja, kuće od drveta mogu da traju mnogo godina. Najstarije drvene kuće u svetu su stare preko 800 godina. Jaka i puna  struktura drveta u odnosu na njenu težinu obezbedjuje dugotrajnost, tako da većina kuća od drveta ostaje neoštećena nakon zemljotresa.

Ako ste se zaista odlučili za kupovinu prave brvnare od punih trupaca, razmotrite naše različite projekte i planove kako bi se opredelili za onu koja Vam najviše odgovara.

Naš tim je spreman da Vam izadje u susret u svakom poglednu i pronadje idealno resenje za vašu Brvnaru, bilo da je reč o našem ili vašem projektu

Prednosti brvnara u odnosu na obične kuće:

 

  • Veličanstven izgled drveta, njegova struktura i boje
  • Pristupačnost ovog materijala (laka nabavka)
  • Visoke stope fizičkih i termičkih svojstava drveta
  • Niža cena materijala (trupci, gradja) znatno utiče na ukupne troškove izgradnje
  • Niža cena unutrašnje dekoracije prostora. Nema dodatnih troškova na zidove, krečenje , znatnija ušteda
  • Materijal koji koristimo je 100% prirodan. Zako se kaže kod ovakvih kuća, zidovi kao da “Dišu” zimi kuće su tople i prijatno su sveže u leto. U ovakvih prostorima nema potrebe za instalacijom klima uređaja, vlažnost u njima je optimalna.
  • Izgradnja drvenih kuća omogućava lakšu realizacije složenijih projekata
  • Visok stepen izolacije omogućava uštedu ogreva zimi i dobra zvučna izolacija drveta neće propuštati uličnu buku.


Budite u harmoniji sa prirodom, drvo je prirodan materijal  i zato brvnare  ostavljaju  pozitivan utisak na organizam čoveka i neopisiv osećaj spokojstva, mira i toplote.

Privacy Policy